Home » Događanja, Vijesti

Korčulanski studenti okitili bor na Spomeniku

29. 12. 2010. autor: Ivan Botica Skafo 1 komentar
Korčulanski studenti okitili bor na Spomeniku

Korčula, 29.prosinca 2010.
Nakon uspješno organizirane programske skupštine Udruge studenata Grada Korčule, danas su se studenti okupili na Plokati i svaki noseći po kuglicu, dvije krenuli prema ogoljenom i otužnom boru.

Iako nismo mnogo očekivali od akcije studenata i reakcije građana, ubrzo se pokazalo suprotno.

Građani su oduševljeni inicijativom sami počeli donositi svoje kuglice i bor je začas zasjao. U tome su nam pomogli Ivanka Stenek, Sandra Antunović, Miki Vojinović, teta Milena iz vrtića i naš Maro sa skalama od LG-a. Ovim putem im se zahvaljujemo jer su kao i mnogi drugi dosad, pokazali da mladi u Korčuli imaju bezrezervnu potporu i kako je u našem gradu i dalje moguće osjetiti zajedništvo. 
Stoga Vam u novoj godini želimo da što više čuvate i širite zajedništvo i optimizam!
0 rating, 0 votes0 rating, 0 votes (0 bodova, 0 glasova)
Morate biti regstrirani da biste mogli ocijeniti ovaj tekst.
Loading ... Loading ...

1 komentar »

  • bozepomozi kaze:

    Ovo me podsjetilo na onu davnu godinu, kad je Tonči Bernetić s Radija Korčula pokrenuo sličnu akciju i u uru vrimena bor je bio okićen na radost cijeloga grada.Bila je to prava korčulanska fešta.Ovo što su naši studenti napravili pokazuje da se i bez puno pametovanja / i fige u džepu! /može svome gradu pokazati privrženost i ljubav, jer najljepše stvari u životu su i onako besplatne.Hvala na lijepim željama i puno uspjeha vašoj Udruzi.

Ostavite svoj komentar!

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.