Ciklo G.E.T. Tour Korčula 2016 – biciklijada koja se ne propušta!

Ciklo G.E.T. Tour na Korčuli održat će se 13. 14. i 15. svibnja 2016. godine tijekom koje će svi sudionici moći bolje upoznati kulturu, povijest i eno-gastro ponudu otoka Korčule.

Ova biciklijada, zabavno-rekreativnog karaktera, namijenjena turistima i rekreativcima, spaja cikloturizam s ostalom ponudom na otoku, a održat će se 13. 14. i 15. svibnja 2016. u zajedničkoj organizaciji svih lokalnih turističkih zajednica na otoku Korčuli i udruge za kulturu stola G.E.T.

Sudionici će u tri dana imati prilike upoznati kulturu, povijest, prirodne ljepote i eno-gastro ponudu jednog od najljepših otoka na svijetu. Rute koje vode od Vela Luke, preko Blata i Smokvice, do grada Korčule i Lumbarde, uključuju korčulanska vina, maslinova ulja, ekološki med i druge ekološke proizvode i suvenire te, naravno, gastro ponudu konoba i OPG-a.

Uz ovu biciklijadu upoznat ćete cijeli otok Korčulu.

Kotizacija za sudionike je simbolična, moguće je sudjelovati na svim ili samo nekim rutama, a korčulanski hoteli su sudionicima ponudili povoljniji smještaj, uz dodatne popuste onima koji odluče ostati na otoku koji dan dulje.

Pretprijave su moguće preko web stranice te u uredima korčulanskih turističkih zajednica, isto kao i dobivanje informacija, a prijaviti se možete i na startnim lokacijama. Uz pravovremenu najavu, bit će moguće i unajmiti bicikl.

Opis ruta pojedinih ruta s popisom kontrolnih točki pronađite ovdje.