Fokus grupe u okviru projekta “Promicanje zapošljivosti mlade populacije na geografski izoliranim/udaljenim otocima

DEŠA - Dubrovnik Vas poziva na sudjelovanje u fokus grupi koja će se održati 12. svibnja 2014. godine, od 14:30 do 16:00 sati, u Veloj Luci, u Velikoj vijećnici Općine Vela Luka, Obala 3 br. 19
Fokus grupa se održava u okviru projekta „Promicanje zapošljivosti mlade populacije na geografski izoliranim/udaljenim otocima“ kojeg sufinancira Europska unija kroz Operativni program Razvoj ljudskih potencijala, shemu za dodjelu bespovratnih sredstava „Podrška programima organizacija civilnoga društva u području zagovaranja i motivacije za društveno isključene skupine“ (ostale informacije o projektu nalaze se u prilogu).
Osnovni cilj fokus grupe je utvrditi stajališta predstavnika ključnih dionika s otoka Korčule glede problematike zapošljivosti/mogućnosti za cjeloživotno učenje mladih osoba na geografski izoliranim/udaljenim otocima u Dalmaciji te prigoda za daljnje umrežavanje različitih institucija i učinkovitije javno zagovaranje navedene problematike na međužupanijskoj, nacionalnoj te EU razini.

Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj dolazak obavezno potvrde putem e-maila: [email protected]

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu!

Dodatne informacije o projektu možete vidjeti ovdje.

Predsjednica udruge Deša

Jany Hansal