Jadranske igre 2014. u Korčuli

Nastavak drugog kruga natjecanja slijedi ove nedjelje na Korčuli.

Nakon Zatona, na redu su još jedne Jadranske igre drugog kruga ovogodišnjeg natjecanja i to na predivnom otoku Korčula, kamo se rado vraćamo već nekoliko sezona. Jaka konkurencija ekipa na Korčuli će pokušati izboriti prvo mjesto i prolaz u daljnji tijek natjecanja, a među svim ekipama tu će se sigurno istaknuti domaće snage, ekipa Laki pingvini.

Već nekoliko ljeta rado se vraćamo na otok Marka Pola te zajedno s našim natjecateljima i domaćinima proživljavamo predivne trenutke u zabavi i igrama. Isti ćemo scenarij ponoviti i ove sezone u nedjelju 03.8.2014. kada su na rasporedu još jedne Jadranske igre drugog kruga natjecanja.

Jaka konkurencija natjecatelja kakva uvijek biva na Korčuli pokazat će nam se i ovog puta u svojem punom sjaju, a u centru pažnje i ove će godine zasigurno biti domaća ekipa Laki pingvini, inače naši prošlogodišnji polufinalisti.

Igre na Korčuli na rasporedu su u 20 sati, dok su sat vremena ranije predviđene Jadranske igre Junior u kojima će se natjecati naši najmlađi natjecatelji. Organizatori ovog događaja, Grad Korčula i agencija Adria events ovim putem pozivaju sve prijatelje Jadranskih igara da nam se pridruže na i budu dio najbolje ljetne zabave na Jadranu!

Vidimo se na Jadranskim!