Jadranske igre u Korčuli

Već na sam spomen Korčule javljaju nam se neki 'leptirići u trbuhu'. Dva su razloga za to: posjet jednom od najljepših otoka na Jadranu te prva četvrtzavršnica ovogodišnjih Jadranskih igara.

Dragi naši, došli smo do faze kada su u igri ostale samo najbolji od najboljih!

04.8.2013. karavana dolazi na Korčulu, gdje će se istog dana s početkom u 20:00 sati održati Jadranske igre. Lijepe uspomene od prošle godine već nas sad tjeraju na razmišljanje kako će biti na otoku. Kada sve zbrojimo i kada uzmemo u obzir da će se natjecati šest izuzetno spremnih ekipa dolazimo do sljedećeg zaključka: bit će spektakularno!

U sudaru šest divova na Korčuli, naći će se prve tri ekipe iz osmine završnice u Zatonu, ekipa Surgaduri iz Splita, ekipa Ja, ja i Jelenko iz Konavla te domaća ekipa Laki pingvini iz Korčule. Domaću ekipu prošle je godine do plasmana u daljnji tijek natjecanja dijelio samo jedan bod. Hoće li ove godine Laki pingvini biti spremniji nego ikad i dokazati se pred domaćom publikom? Idu li pingvini konačno dalje?

Ne sumnjamo da su spremniji nego ikad i da željno iščekuju Jadranske igre na domaćem terenu. Organizatori ovog natjecanja agencija Adria events te suorganizatori Grad Korčula, pozivaju sve prijatelje Jadranskih igara da nam se u nedjelju 04.8.2013. godine pridruže na rivi na Korčuli i budu dio spektakla zvanog prva četvrtzavršnica ovogodišnjih Jadranskih igara.

Vidimo se na Jadranskim!

(photo by: Ivana Kaurloto/Jadranske igre)