Korčula Cross Media LAB 22-26/9/2014

Uskoro nas očekuje networking s međunarodnim stručnjacima – medijskim stratezima i on- line brand developerima na međunarodnom edukativnom događanju Korčula Cross Media Lab 2014. Petodnevni workshop i profesionalno umrežavanje posvećeno je korištenju suvremenih komunikacijskih tehnologijapovezanih s kreativnim industrijama, u svrhu stvaranja novih proizvoda i usluga u turizmu.

Radionice su posvećene edukaciji i kreiranju multimedijalnih interaktivnih, mobilnih i web aplikacija te igara, u svrhu promocije i stvaranja novih turisitčkih sadržaja hrvatskih destinacija unutar brenda “Play Croatia”. U pet intenzivnih radioničkih dana, u mediteranskom okružju bogate korčulanske tradicije europski međunarodni stručnjaci i mentori će aktivno raditi s kolegama na povezivanju kreativno-kulturnog i turističkog sektora.

Svrha radionica je poticanje destinacijskog managmenta – stvaranja inovativnog turističkog proizvoda, produženja sezone, otvaranja novih radnih mjesta i povećanja broja turista u cijeloj godini.