Održan humanitarni koncert “KAPJA JUBAVI” u Korčuli

Humanitarni koncert „Kapja jubavi“ održan je 13. veljače u organizaciji udruge Kap u moru . Povodom Svjetskog dana braka i Valentinova svojim nadasve emotivnim izvedbama počastile su nas klape Nava, Lumbarda, Štrop, Škerac i Tiramol; sastav Never Named, dueti Vanda & Marin i Marko & Ante, te Mješoviti pjevački zbor Moreška KUD

Tijekom večeri  izmjenjivala se raznovrsna glazba, domaći i strani evergreeni, dalmatinske pisme i rock balade. Gromoglasni pljesak, čak i suze pokazali su nam da je ovako zamišljen koncert oduševio našu publiku. Jedan od najdirljivijih komentara bio je: „Mi ni ne znamo što imamo, ovo je naše najveće blago!

Hvala izvođačima što su se ovako spremno odazvali i doprinijeli humanitarnom duhu večeri i atmosferi zajedništva i ljubavi. Zahvaljujemo našoj dragoj voditeljici Mirej Botica, Centru za kulturu i Lani Filippi Brkić, a veliko hvala Ratku Kalogjeri za odličan razglas i uložen višednevni trud. Hvala tiskari Marasapekari Krkeljaš i cvjećari Anemona.  A na svesrdnoj potpori i pomoći u samoj organizaciji koncerta, za trud i vrijeme koje nam je poklonio, posebno hvala Goranu Miloševiću. I na kraju, hvala vama dragi prijatelji što ste nam se pridružili na koncertu i tako s nama podijelili  ovu „kapju jubavi“.

Novac prikupljen od ulaznica namijenjen je financiranju pomoćnika u nastavi, nezamjenjivoj pomoći u obrazovanju djece s teškoćama.

Kap u moru