Poziv na javno predstavljanje Plana upravljanja starom gradskom jezgrom grada Korčule

Javno predstavljanje Plana upravljanja starom gradskom jezgrom grada Korčule održat će se u četvrtak, 9. svibnja 2019. godine u 16 sati u Velikoj gradskoj vijećnici Grada Korčule.

Pozivaju se građani te predstavnici organizacija i gospodarskih subjekata koji djeluju na području stare gradske jezgre da prisustvuju javnom predstavljanju Plana upravljanja starom gradskom jezgrom grada Korčule koje će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2019. godine u 16 sati u Velikoj gradskoj vijećnici Grada Korčule.

Plan upravljanja starom gradskom jezgrom grada Korčule donosi se kao strateški razvojni dokument kojim se određuju način i smjernice upravljanja starom gradskom jezgrom kao kulturnom baštinom, a s ciljem očuvanja i održive valorizacije kulturne baštine, očuvanja jedinstvenog povijesnog urbanog identiteta te unaprjeđenja kvalitete života lokalnog stanovništva.

Istovremeno, nacrt Plana upravljanja starom gradskom jezgrom grada Korčule dostupan je na internetskim stranicama Grada Korčule, a zainteresirana javnost u mogućnosti je pismeno dostaviti mišljenja i prijedloge na isti do četvrtka, 9. svibnja 2019. godine, na e-mail adresu: [email protected], ili poštom na adresu: Trg A. i S. Radića 1, 20260 Korčula.

Nacrt Plana upravljanja starom gradskom jezgrom grada Korčule možete pogledati na poveznici.