Praksa u Uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu

Svi mladi zainteresirani za odrađivanje prakse u Uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu, u sklopu projekta ''Regije u Bruxellesu za mlade'', imaju priliku za prijavu do 8. ožujka 2015.
Prvo se trebaju registrirati na službenoj stranici projektawww.ybbregions.eu.org i popuniti sve tražene podatke jer će se pozivi za sudjelovanje slati prema iskazanom interesu.
Transnacionalna razmjena mladih, u trajanju od 15 dana, odvijat će se od 21. travnja do 6. svibnja 2015., a iz Dubrovačko-neretvanske županije priliku za praksu imat će četvero mladih. Sve potrebne informacije i linkovi mogu se pronaći na stranicama DUNEA-e, DNŽ i Ureda u Bruxellesu, kao i na internet stranici projekta.
Dovoljno je registrirati se na stranici i ažurirati (UPDATE) svoj profil putem svog korisničkog računa (USER MENU) i označiti okvir ”INTEREST TYE/SPRING 1”.
Podaci će biti obrađeni u digitalnom obliku, kako bi se osigurala brzina, objektivnost i transparentnost natječaja, a sve izjave i informacije kasnije će se provjeravati kroz dokumente, potvrde i ovjere od strane nadležnih institucija. Odgovornost je na registriranim korisnicima da drže bazu podataka ažuriranom sa svim relevantnim informacijama potrebnim za ocjenu i odabir kandidata od strane Komisije. Partnerske regije nisu odgovorne za bilo kakav gubitak ili netočnost podataka koji su navedeni.
Korisnici ovog iskustva učenja bit će, za Transnacionalnu razmjenu mladih, izabrani među registriranim zaposlenim i nezaposlenim mladima u dobi od 18 do 25 godina koji su rođeni, borave ili studiraju na području Dubrovačko-neretvanske županije. Odabranom kandidatu/kandidatkinji bit će pokriveni troškovi hrane i smještaja te putni troškovi i osiguranje.