Igre otoka na Sardiniji – Tomislav Nadilo osvojio srebrnu medalju!

CAGLIARI – Sjajnu vijest sa Sardinije! Naš atletičar s Tomislav Nadilo je u konkurenciji deset skakača preskočio letvicu na visini od 1.70 m i osvojio srebrnu medalju – prvu za otok Korčulu na ovogodišnjim Igrama otoka.

Naš skakač imao je istu visinu, ali i isti i  broj pokušaja kao i predstavnik Azorskog otočja pa su na ceremoniji dodjele medalja i jednom i drugom uručene srebrne medalje.

Inače, Tomislav je učenik 8. razreda OŠ ”Blato”. Atletikom se počeo baviti tek ove godine. Osvajanjem srebrnog odličja nastavio je tradiciju dobrih rezultata koje su naši skakači u vis ostvarili na  prijašnjim  Igrama otoka svijeta . Podsjetimo da je na prethodnim Igrama u dva navrata Nikola Damjanović osvajao medalje u istoj disciplini.

Čestkite  Tomislavu i njegovim trenerima Gordani i Nenadu Šeparović na ovom sjajnom rezultatu. Još jednom su pokazali su atletičari bez dvojbe naši najuspješniji sportaši u svih dosadašnjih sedam nastupa otoka Korčule na Igrama.

U vrijeme ovog javljanja naši plivači i plivačice na drugom kraju grada imaju svoje zadnje nastupe, a njihove rezultate javit ćemo naknadno.

Večeras ćemo se svi skupa opet vidjeti na Ceremoniji zatvaranja Igara koja će se održati na  Atletskom stadionu Rikardo Santore gdje se inače i nalazi Press centar.