TREĆI IZAZOV MARKA POLA – TRIATLONSKO NATJECANJE U KORČULI

Korčula se priprema ugostiti natjecatelje i navijače koji će sudjelovati tratlonskom natjecanju Izazov Marka Pola, koji će se 27. travnja 2013. godine održati u našem gradu. u ovogodišnjem programu novost su dvije natjecateljske discipline: olimpijski tritlon i utrka na 10 km.

Osim utrka i natjecateljskih disciplina namijenjenih kako licenciranim tako i rekreativnim natjecateljima, Izazov Marka Pola će ujedno po prvi put biti i domaćin Ekipnom prvenstvu Hrvatske i Otvorenom prvenstvu Korčule u Olimpijskom triatlonu (1500 m plivanje – 40 km bicikl – 10 km trčanje). Organizatori ove manifestacije su Grad Korčula, Lešić Dimitri Palača, Turistička zajednica Grada Korčule i Triatlon klub Split.

Utrka kroz stoljetnu borovu šumu, uz kristalno čisto more i oko same srednjovjekovne jezgre grada Korčule svim natjecateljima, profesionalnim sportašima i rekreativcima pruža izuzetnu priliku uživati u ljepotama jednog od istinskih bisera hrvatskog Jadrana i prekrasnoj dalmatinskoj obali.

Dane prije i nakon natjecanja popratit će niz rekreativno-zabavnih događanja kako bi svim sudionicima natjecanja i prijateljima triatlona koji će doći podržati ovu sportsku manifestaciju osigurali dobru zabavu i nezaboravan boravak u Korčuli.

Program, zastupljene natjecateljske discipline, prijave te ostale podrobnije informacije dostupne su putem stranice marcopolochallenge.korcula.hr, a za dodatne informacije i upite moguće je obratiti se putem e-mail adrese info@mpc.korcula.hr.

Dobrodošli!