U Korčuli Neda Ukraden snima novi spot

Protekla dva dana korčulani su češće viđali provjereno i popularno pjevačko ime Nedu Ukraden,koja je na raznim gradskim lokacijama snimala novi spot za skladbu 2:22 koju će izvesti na ovogodišnjem Međunarodnom Marko Polo Festu.

Protekla dva dana korčulani su češće viđali provjereno i popularno pjevačko ime Nedu Ukraden,koja je na raznim gradskim lokacijama snimala novi spot za skladbu 2:22 koju će izvesti na ovogodišnjem  Međunarodnom Marko Polo Festu. Snimanje spota i režiju je izvela filmska ekipa međunarodne TV mreže ”DM SAT TV”. Svojim izgledom, vitkošću i plesnim koracima spot je obogaćen njezinim nastupom u Korčuli i Lumbardi gdje je mamila brojne promatrače uz komentare da “lipo nosi godine”.Nekolicina mladih korčulana je i nastupilo u Nedinom spotu,kao i nedavno s grupom Sinji Galeb iz Slovenije koji su također spot snimili u Korčuli.

Direktor festival Ivan Šegedin nam je rekao mnoga glazbena imena iz Hrvatske i inozemstva koji će nastupiti na ovogodišnjem  Međunarodnom Marko Polo festivalu pisme i vina,koji se po 19-ti put održava u Korčuli, 11.12 i 13 srpnja na prostoru ljetnog kina. To su :Boris Krivec,Shedoc,Roko band, Stanislava Šćulac Vlajnić i Damir Maras, Sinji galeb,Lucija Pilih, Alen Islamović,Dino Petrić,Boško Beuk,Grupa Versi, Neda Ukraden, Daniela Škegro, Martin Butković, Nikita,Klapa Luka Ploče,Petar Crljen(Pero Fešta),Rajko Suhodolčan,Bartul Đoka Marušić,Klapa Arti,Anamarija Mrak,Nenad Kumrić Charlie,Irena Majhen,Miro Bohem, Ivan i Petar Šegedin,Tina Roščić, Đorđi Peruzović,Tommi Mischell, Suzana Reljić, Roko Bažika,Dina Stipčić,Nera Ban,Lucija i Patrik, Klapa Vela Luka,Jakša Jurjević,Dalibor Herceg, Darko Kalogjera. Ove je godine pristiglo neočekivano veliki broj 268 pjesama,kaže direktor festivala,dok je organizacijski odbor: Ivan Šegedin,direktor festivala, umjetnički direktor Nenad Vilović i predsjednik žirija Goran Baranović,odabrao 40 najboljih uz Hrvatsku još sedam zemalja; Španjolska, Slovenija,B i H,Srbija,Belgija,Švicarska i USA.

Tekst i snimak : Niko  Perić