„Međunarodna radionica za unapređenje kvalitete života u povijesnim gradovima – Energetska učinkovitost“

Grad Dubrovnik i Hrvatska udruga povijesnih gradova te UNESCO-ov ured u Veneciji i Marco Polo System geie u Veneciji suorganiziraju Medunarodnu radionicu na temu unapređenja kvalitete života u povijesnim gradovima – energetska učinkovitost.

Ministarstvo kulture RH pokrovitelj je radionice te ICCN Festivala koji će se održati  u isto vrijeme gdje je Grad Dubrovnik domaćin ovog susreta o očuvanju nematerijalne bastine u desetoj obljetnici UNESCO-ove konvencije o nematerijalnoj kulturnoj bastini. Radionica se održava u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, EnergIT i OIKOS od 3.-4. listopada 2013. u hotelu Royal Princess  u  Dubrovniku.

Ova hvale vrijedma međunarodna radionica ugostit će ugledne govornike te eksperte i  znanstvenike iz područja energetike. Nadamo se da će te aktivno sudjelovati u programu radionice na obostrano zadovoljstvo Organizatora i  svih sudionika.

MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE: Importanne Resort, www.importanneresort.com, Hotel Royal Princess 5*

KOTIZACIJA:

–  750,00 KN za sudionike,

–  375,00 Kn za članove HUPGa

–  375,00 Kn za osobe u pratnji

uključuje: sva predavanja, piće dobrodošlice, torbu s prigodnim materijalima, kave pause, radne ručkove, večeru te  razgled Dubrovnika, prema programu radionice

Sudionici sami pokrivaju troškove smještaja i putovanja.

Kontakt detalji:

Biserka Simatovic, mr
Viši savjetnik za EU fondove

Grad Dubrovnik
GSM: 00 385 (0)98 18 09 461
Email: [email protected]