GK Ivan Vidali – Rezultati natječaja “Glazbena baština našeg zavičaja”

Na stranicama Gradske knjižnice Ivan Vidali objavljeni su rezultati natječaja Glazbena baština našeg zavičaja u kojem već tradicionalno sudjeluju učenici osnovnih škola Grada Korčule i Općine Lumbarda.

U ovoj godini, iznimno zbog epidemije virusa Covid-19, projekt je realiziran u virtualnom obliku, te su nagrađeni literarni, likovni radovi i video zapisi učenika dostupni digitalno na portalu Gradske knjižnice Ivan Vidali pod nazivom Glazbena baština našeg zavičaja . Objavljeni su svi prijavljeni učenički radovi uz pripadajuće relevantne podatke o sudionicima (učenicima i mentorima) i projektu.

Mentori će priznanja za sudjelovanje u natječaju, te prigodne nagrade osigurane od strane organizatora, preuzeti u Gradskoj knjižnici te podijeliti svojim učenicima do kraja ove školske godine, koja je za svih nas bila puna izazova.

Organizatori, Gradska knjižnica Ivan Vidali, Turistička zajednica Grada Korčule i Turistička zajednica Općine Lumbarda, izražavaju zadovoljstvo uspješnim rezultatima ovogodišnjeg natječaja i nastavku realizacije projekta “Korčulanska baština”.

Čestitamo učenicima i mentorima na nagrađenim radovima koji su svjedočanstvo osebujnosti i bogatstva naše kulturne baštine, te kreativnosti i osobnosti pristupa svakog pojedinog autora!

Gradska knjižnica Ivan Vidali
https://gk-korcula.hr/

 

Komentiraj