ŠOK: Javni natječaj za davanje poslovnog prostora u zakup prikupljanjem pisanih ponuda

Rok za dostavu ponuda je do 31. listopada 2019. godine do 13,00 sati, bez obzira na način dostave ponude.

R-11/10-2019
Korčula, 07. listopada 2019.

JAVNI NATJEČAJ
za davanje poslovnog prostora u zakup prikupljanjem pisanih ponuda

1. Daje se u zakup poslovni prostor br. 2, na Gradskom bazenu Gojko Arneri, Žrnovo 1125, na Ekonomiji, u Korčuli, u prizemlju bazena, na zapadnoj strani objekta. Poslovni prostor je površine 38 m2, razine uređenja roh bau. Završni radovi (građevinski, instalaterski) na uređenju prostora će se odraditi po sklapanju ugovora o zakupu, u dogovoru sa zakupcem, na trošak zakupca. Iznos obostrano prihvaćene cijene uređenja će se odbiti od iznosa zakupa, kroz period od 5 godina (60 mjeseci). Prostor se može pogledati svakim radnim danom uz prethodni dogovor sa ravnateljem Ustanove (tel. 091 5300156).

2. Poslovni prostor daje se za trgovačku djelatnost (osim hrane), zdravstvenu djelatnost, uredsku djelatnost, uslužnu djelatnost ili djelatnost članskih organizacija.

3. Početna (mjesečna) cijena zakupnine iznosi 2.850,00 kn + PDV. U cijenu zakupnine uračunati su troškovi vode do 10 m3 mjesečno te troškovi odvoza smeća. Uz poslovni prostor osigurana su četiri (4) parkirna mjesta na parceli zgrade bazena. (Zakupnina će se godišnje usklađivati prema službenim podacima Državnog zavoda za statistiku koje se odnose na indeks potrošačkih cijena.)

Tekst natječaja u cijelosti možete pročitati ovdje.

Ravnatelj
Dalibor Antunović, dipl. ing.