Obavijest o pokretanju Poslovnog adresara Grada Korčule

Grad Korčula je 16. lipnja ove godine pokrenuo svoj novi web portal na internet adresi www.korcula.hr/poslovni_adresar. Svaki registrirani korisnik na ovom portalu ima mogućnost samostalnog kreiranja sadržaja i potpune prilagodbe stranica vlastitim interesima.

Projekt Poslovni adresar pokrenut je u Gradskoj upravi Grada Korčule s ciljem da se na jednom mjestu prikupe i objedine svi lokalni gospodarski subjekti i institucije, kako bi potencijalni klijenti i građani jednostavno i brzo mogli dobiti što potpunije informacije o njihovim aktivnostima, proizvodma i uslugama.

Poslovni adresar Grada Korčule je portal na kojem svi poduzetnici, obrtnici, zadrugari, privatni iznajmljivači, ustanove i instiutucije s područja Grada Korčule mogu besplatno oglašavati i predstavljati svoje organizacije, aktivnosti, proizvode i usluge.

Portal Poslovni adresar Grada Korčule otvoren je za sve gospodarski subjekte i institucije s područja Grada Korčule koji se registriraju i prijave za korištenje njegovih usluga.

Glavno obilježje prezentiranja i oglašavanja na stranicama Poslovnog adresara je da registrirani korisnici (obrtnici, tvrtke, institucije…) sami kreiraju svoje oglase koristeći efikasan CMS sustav koji je je ugrađen u portal. Na taj način oni mogu za svega nekoliko minuta, u svega nekoliko koraka, besplatno izraditi i objaviti svoj oglas. Vaš oglas je u stvari Vaša web stranica na kojoj koristeći tekst, slike, animacije, video i sl. možete na portalu predstaviti  cjelokupnu ponudu svojih proizvoda i usluga. 
Dodatna značajka ovog portala je da svi registrirani oglašivači mogu najaviti različita događanja (rasprodaje, radionice, prezentacije, konferencije i sl. putem Kalendara događanja.

U Poslovnom adresaru inegrirane su funkcije kataloga poslovnih subjekata razvrstanih po kategorijama djelatnosti, kalendara događanja, vijesti, recenzija, kontakata i dr.

Nadamo se da će korčulanski poduzetnici, obrtnici i ostali naći svoj poslovni interes da se pridruže realizaciji projekta Poslovnog adresara i da iskoriste jedinstvenu priliku besplatnog internet oglašavanja.

Želja nam je da ovaj portal bude mjesto za korištenje i pretraživanje informacija vezanih za obavljanje svih djelatnosti u našem Gradu.

Registrirajte se i preuzmite svoje besplatno oglašavanje na https://www.korcula.hr/poslovni_adresar

Pokažite posjetiteljima Vaše proizvode i usluge na portalu Poslovni adresar Grada Korčule.
Sve usluge vrijede 12 mjeseci, 24/7!

Jedan komentar za “Obavijest o pokretanju Poslovnog adresara Grada Korčule

 1. peljeskimost

  Govori san sebi da stojin s miron i mučin, ma na finimentu san promisli da nan se sve ovo i dogaja jerbo mučimo i kupimo u prsi. Propjo mi činite fotu. Sad ću van spjegat o čemu je ode rič.
  Svi ovi vaši veli i učeni projekti su ko bog,- dobri i pametni, ma svi mi koji cilu godinu živemo u ovemu nesrićnemu gradu / u dobru i u zlu / bili bi više kuntenti kad biste vi izmislili štogod da nan dani i noći u ovima misecima budu baren malo lagji.
  Prin izbora ste obećavali da ćete mislit na penšjunante, da ćete čuvat starine, da ćete itd…itd.
  Grad nan je šporak, škovace svugdi naokolo, ove pičinarske čerge su se rastegle dobota do Planjaka, a ako štogod rečeš,- njihovi gospodari nan odma prišiju da neka molimo boga za njih, jerbo da brez njihovih solada Korčula bi propala. Ma bogati. Bit će da jin je ovo prćija što su je akvistali tamo okle su došli? Stari grad ne sliči više na onu kamenu jezgru s kojon smo se dičili, maške i pasi su naše štrade pitvorili u svoje zahode, mužika drma po cilu noć iz ovega diska koji tamo more bit samo zato jerbo je naš poteštat u duši osta roker / vrag odni i laž! /i ovako bi se moglo nabrajat do ujutro. A di su ona vaša obećanja?? Bekali ste nas , ma nas više nećete ćapat na baketinu. U Puli su ovi problem riješili, u Splitu sa svin Kerumon larmu u staroj jezgri dovodu red, samo u Korčuli svak čini što ga je voja, jerbo bi se koji ugostitelj od piza moga ofendit.
  Kad bi naš poteštat prove u kancelariju baren pola vrimena koliko provede po nikima betulama / koji cilu 2009.g. nisu prodali niti jednu botiliju vina,- to su rekli na porez! / ako ništa drugo baren bi zna kako se koji dil grada zove. Jadni mi!!