Obavijest Stožera civilne zaštite Grada Korčule o izdavanju propusnica

Sukladno Odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite od 23. ožujka 2020. vezano za zabranu napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, Stožer Civilne zaštite Grada Korčule obavještava o izdavanju propusnica.

O B A V I J E S T

Obavještavaju se građani s prebivalištem odnosno stalnim boravkom na području Grada Korčule da temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj donesene od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 23. ožujka 2020., Odluka o zabrani napuštanja prebivališta… PROPUSNICE za napuštanje mjesta prebivališta odnosno stalnog boravišta zbog vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijima osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština (točka II. podtočka e. Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH), mogu dobiti svaki dan, osim nedjelje, u vremenu od 8.00 do 12.00 sati.

Zamolbe za PROPUSNICOM mogu se tražiti putem e-maila [email protected] ili pozivom na broj 0912495823.

Onima kojima se odobri PROPUSNICA ista će se slati e-poštom ili Viberom-om/Watsap-om ili faksom ili se PROPUSNICA može preuzeti osobno u atriju gradske vijećnice u Korčuli uz najavu.

Uputa – propusnice

Stožer civilne zaštite Grada Korčule