Prezentacija turističke ponude Grada Korčule

U nedjelju 16.2.2014. u Žalecu, pored Celja, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije organizirala je, u suradnji s turističkom agencijom "Ojla", prezentaciju turističke ponude naše županije a posebno je istaknuta ponuda Grada Korčule.

U nedjelju 16.2.2014. u Žalecu, pored Celja, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije organizirala je, u suradnji s turističkom agencijom “Ojla”, prezentaciju turističke ponude naše županije a posebno je istaknuta ponuda Grada Korčule.
.
Održane su dvije prezentacije s nastupima klape “Ragusa”.
U okviru dvosatnog programa upriličena je i nagradna igra a dobitnici glavne nagrade će boraviti u hotelu Marko Polo**** u Korčuli.
Na prezentaciji je sudjelovala gđa. Stella Đurović, predstavnica Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, Hana Turudić, direktorica Turističkog ureda, Turističke zajednice Grada Korčule i g. Mihajlo Grgić, direktor prodaje HTP Korčula d.d.

Gosti iz Slovenije u velikom broju posjećuju Grad Korčulu, a prvi organizirani dolasci u korčulanske hotele najavljeni su krajem travnja.

.