Proglašeni laureati Grada Korčule

Ovogodišnji dobitnik nagrade Grada Korčule za životno djelo je Niko Perić, a dobitnik kolektivne godišnje nagrade Rukometni klub „Korčula“.

U ponedjeljak, 16. lipnja 2014. održana je 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Korčule, na kojoj je na prijedlog odbora za javna priznanja, Gradsko vijeće za dodjelu nagrade Grada Korčule za životno djelo proglasilo Nika Perića koji  u 2014. godini bilježi 45 godina medijske kronike Korčule, 40 godina aktivnog vođenja sportskih aktivnosti i sveukupnog angažmana u kulturno zabavnim i društvenim aktivnostima Grada i otoka Korčule te 4 desetljeća uspješnog razvoja pozitivnih aktivnosti i društvenih odnosa među mladima.

Za dodjelu kolektivne godišnje nagrade proglašen je Rukometni klub „Korčula“ koji u 2014. godini bilježi 60.-tu obljetnicu postojanja i rada. Nagrade će biti dodijeljene 29. srpnja ove godine na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Korčule,kada se uz blagdan sv. Todora obilježava i Dan Grada Korčule. Niko Perić je naš stalni izvjestitelj.

Niko Perić