TZG Korčula – Natječaj za slogan Destinacija otok Korčula

Rok za primanje natječajnih radova je 26. travnja 2021.

Temeljem Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica s područja otoka Korčule, Turistička zajednica Grada Korčule kao koordinator u ime potpisnica, Turističkih zajednica Općina Vela Luka, Blato, Smokvica i Lumbarda, objavljuje

Natječaj za izbor komunikativnog slogana destinacije otok Korčula

Svrha i cilj Natječaja za komunikativni slogan, na koji se mogu javiti pravne i fizičke osobe, izbor je slogana turističke destinacije otok Korčula. Od slogana se traži jasna i izražajna komunikacija jedinstvene i prepoznatljive ideje koja će otok Korčulu učiniti prepoznatljivom turističkom destinacijom.

Komunikativni slogan treba uzeti u obzir karakteristike logotipa “Klaster Korčula”, kao i turističke destinacije odnosno specifičnosti otoka Korčule. Treba ga prezentirati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz obveznu lekturu, te prikazati standard međusobnog odnosa postojećeg logotipa “Klaster Korčula” i slogana.

Prijave se dostavljaju do 26. travnja na adresu “Turistička zajednica Grada Korčule, Trg 19. Travnja 1921. br. 40, 20260 Korčula”, u dvije odvojene omotnice unutar treće kako bi se osigurala objektivnost vrjednovanja i anonimnosti natječaja.