Natjecanje u uštedi energije i energetskoj učinkovitosti

Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) objavljuje natjecanje za provedbu i promociju projekata uštede energije i energetske učinkovitosti. Natjecanje je otvoreno od 1. veljače 2012. godine do 15. siječnja 2013. za gradove i općine, organizacije civilnog društva te osnovne i srednje škole.


Cilj natjecanja je potaknuti natjecatelje na provođenje novih mini-projekata uštede energije i energetske učinkovitosti te promovirati njihove provedene projekte.

Najbolji grad ili općina bit će nagrađeni studijskim putovanjem u Bruxelles na EU tjedan održive energije 2013. godine te jednodnevnim izletom za 10 djelatnika u energetski održivu zajednicu u EU.
Najbolja osnovna ili srednja škola bit će nagrađena studijskim putovanjem u Bruxelles na EU tjedan održive energije 2013. godine te jednodnevnim izletom za 30 učenika u Güssing – energetski neovisan grad u Austriji.
Najbolja organizacija civilnog društva bit će nagrađena studijskim putovanjem u Bruxelles na EU tjedan održive energije 2013. godine te edukacijom i partnerstvom u prijavi EU projekta i sudjelovanjem u provedbi u slučaju odobrenja projekta.

Na natjecanje možete prijaviti Vaše projekte uštede energije i energetske učinkovitosti koje ste proveli do 15. siječnja 2013. godine.

Projektna prijava sastoji se od:
1. Prijavnog obrasca (gradovi i općine, osnovne i srednje škole, organizacije civilnog društva)
2. Izjave o istinitosti podataka
3. Projektnih materijala koje ste razvili tijekom projekta

Projektnu prijavu možete poslati na e-mail adresu: [email protected] ili na poštansku adresu:
Društvo za oblikovanje održivog razvoja – DOOR
Trg kralja Petra Krešimira IV 2/II
10000 Zagreb

s napomenom: “Natjecanje u uštedi energije i energetskoj učinkovitosti”.

Natjecanje je otvoreno od 1. veljače 2012. godine do 15. siječnja 2013. za gradove i općine, organizacije civilnog društva te osnovne i srednje škole.

Sve informacije o natjecanju možete pročitati u Letku i Vodiču za natjecanje.