Akcija uklanjanja otpadnih vozila u Gradu Korčuli

Pozivaju se građani Grada Korčule koji imaju otpadno vozilo da se od 19. studenog do 30. studenog 2020. godine prijave u Grad Korčulu radi dogovora o predaji otpadnog vozila.

REPUBLIKA HRVATSKA
DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
GRAD KORČULA

O B A V I J E S T

Temeljem Odluke o provedbi akcije uklanjanja otpadnih vozila na otocima, koju provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u suradnji sa Gradom Korčula, pozivaju se građani Grada Korčule koji imaju otpadno vozilo, te za njega mogu predočiti dokaz o vlasništvu, ili potvrdu o registriranosti iz evidencija MUP-a, da se od 19. studenog do 30. studenog 2020. prijave u Grad Korčulu na tel. 020/711 233 ili na mob. 091/ 2495823 radi dogovora o predaji otpadnog vozila ovlaštenom sakupljaču.

Vlasnik/posjednik otpadnog vozila ostvaruje pravo na naknadu u iznosu od 1,00 kn/kg za cjelovito otpadno vozilo, odnosno 0,50 kn/kg za necjelovito otpadno vozilo.

Cjelovito otpadno vozilo je otpadno vozilo koje obvezno ima motor (glavu motora, blok motora, i karter) i karoseriju (školjku, poklopac motora, poklopac prtljažnika i sva vrata).

GRAD KORČULA

Komentiraj