Cijepljenje zaposlenika u turizmu na području Grada Korčule

Nastavno na održani sastanak Stožera civilne zaštite i djelatnika Doma zdravlja Korčula, TZ Grada Korčule donosi informacije vezane za cijepljenje zaposlenika u turizmu na području Grada Korčule.
  • U tijeku su pripreme za ciljano cijepljenje osoba koje rade u turizmu na području Grada Korčule
  • Cijepljenje će biti organizirano od strane epidemiološke službe na punktu za cijepljenje
  • Cijepljenje će se vršiti prema mjestu rada (Grad Korčula), a ne prema mjestu prebivališta
  • Osobe koje su iskazale želju za cijepljenjem slobodne su iskoristiti mogućnost redovnog cijepljenja ukoliko za isto budu pozvani prije organizacije ciljanog cijepljenja.

Kako bi Dom zdravlja Korčula mogao osigurati dovoljan broj cjepiva molimo sljedeće:

    • Sve zainteresirane pravne osobe u sektoru turizma, s područja Grada Korčule, da Turističkoj zajednici Grada Korčule dostave informacije o broju zaposlenika koji su iskazali želju za cijepljenjem.  Molimo pravne osobe da ne dostavljaju osobne podatke osoba koje su iskazale interes za cijepljenjem. Također, molimo pravne osobe da dostave ime osobe za kontakt, a vezano uz daljnje upute o organiziranom cijepljenju.
    • Svi zainteresirani turistički vodiči, koji su članovi Udruge turističkih vodiča Korčule, da dostave informaciju o želji za cijepljenjem udruzi. Udruga će ukupan broj dostaviti u TZG Korčule s napomenom da dostavljene informacije neće uključiti osobne podatke osoba koje su iskazale interes za cijepljenjem.
    • Svi zainteresirani turistički vodiči s područja Grada Korčule koji nisu članovi Udruge turističkih vodiča Korčule mogu dostaviti informaciju o želji za cijepljenjem Turističkoj zajednici Grada Korčula. Potrebno je dostaviti: Ime i prezime i broj telefona. Dostavom traženih informacija daje se privola Turističkoj zajednici Grada Korčula da iste proslijede Domu zdravlja Korčula, isključivo za potrebe organiziranog cijepljenja.

U koordinaciji s Domom zdravlja Korčula, Turistička zajednica Grada Korčule povratno će proslijediti osobama za kontakt obavijesti o mjestu i vremenu organiziranog cijepljenja, a kako bi o istom mogli obavijestiti svoje zaposlenike/članove.

Molimo sve zainteresirane da dostave gore navedene informacije HITNO, a kako bi Dom zdravlja Korčula mogao započeti s pripremama.
Prijave se dostavljaju na: [email protected]

Turistička zajednica Grada Korčule

Komentiraj