Članovi GD Crvenog križa Korčula na ispomoći u Slavonskom Brodu

Od 27.11.2015. do 04.12.2015. članovi GD Crvenog križa Korčula bili su u Slavonskom Brodu na ispomoć djelatnicima i volonterima Hrvatskog Crvenog križa u kampu za izbjeglice i migrante iz ratom zahvaćenih prostora.

Na poziv Hrvatskog Crvenog križa, od 27.11.2015. godine do 04.12.2015. godine članovi GD Crvenog križa Korčula Marijana Milat, Sandra Suhor i Deni Franulović bili su u Slavonskom Brodu na ispomoć djelatnicima i volonterima Hrvatskog Crvenog križa u kampu za izbjeglice i migrante iz ratom zahvaćenih prostora. Sudjelovali su oko podjele hrane, vode, odjeće i obuće, u službi traženja i psihosocijalnoj pomoći  te u administraciji . Deni Franulović je bio u noćnoj smijeni od 21 do 10 sati, a Marijana Milat i Sandra Suhor u jutarnjoj od 09 do 22 sata.  Iz Dubrovačko-neretvanske županije bili su još Miranda Hajny iz GD CK Metković i Željko Tripković iz GDCK Ploče.

Bila im je čast biti dio ekipe koja pomaže izbjeglicama i žele samo dodati  „Dobra vježba za srce je sagnuti se i pomoći drugome da ustane“.