MARKO POLO SPORT.net – sporstki portal otoka Korčule i Pelješca

Marko Polo Sport.net - prvi je sportski portal na području otoka Korčule i Pelješca koji ima za cilj promidžbu sportaša, sportskih klubova i općenito sporta, prvenstveno na ovom području, ali i u Hrvatskoj, pa i šire .

Stranice prvog sportskog portala otoka Korčule i Peljšca možete posjetiti na adresi:

http://www.markopolosport.net

Marko Polo sport.net nastojat će tekstom, fotografijom, našim i vašim komentarima pratiti  sportska događanja, rezultate i natjecanja sportaša i sportskih kolektiva otoka Korčule i Pelješca, objavljivati priče iz života sportaša i klubova…

Marko Polo Sport.net  želi puno prostora namijeniti onim najmlađim sportašima i njihovim sportskim aktivnosti u obrazovnim ustanovama sa ovog području – dakle od dječjih vrtića, pa preko osnovnih pa do  srednjih škola i eventualno i sportskih aktivnosti naših studenata .

Marko Polo Sport.net će se potruditi da vas informira i o nastupima vrhunskih sportaša koji su ponikli u našem kraju kojih je , što nam je posebno drago sve više.

Marko Polo Sport.net neće zanemariti ni veteranska natjecanja, a pokušati ćemo zaviriti i u bogatu sportsku arhivu ovog kraja, obnoviti  sjećanja na slavne dane korčulanskog otočkog i pelješkog sporta.

Marko Polo Sport.net  nastojati će se  povezati se i sa našim iseljenicima diljem svijeta, od Sjeverne i Južne Amerike preko Afrike, do Australije i Novog Zelanda, saznati o njihovim i sportskim aktivnostima i uspjesima njihovih potomaka u stranim zemljama, a s druge strane našim useljenicima omogućiti sportsku informaciju iz rodnoga ili kraja svojih potomaka.

Na  ovim stranicama promicati ćemo i  sportski način življena , kao najzdraviji oblik života u vremenu kada je zbog raznoraznih okolnosti mnogima za takav način života ostaje sve manje vremena. 

Možda se pitate zašto baš Marko Polo Sport.net – iz jednostavnog razloga jer je povijesna činjenica da je veliki svjetski putnik vezan za ovaj kraj, te da je pisanjem u svojem  čuvenim  Milionom zapravo bio utemeljitelj  novinarstva, prvi poznati novinar u povijesti svijeta, a pišući između ostalog i raznim svakodnevnim i organiziranim igrama i natjecanjima visoko razvijenog i Evropi do tada potpuno nepoznatom Dalekog Istoka ujedno bio i prvi – sportski novinar….

Želja nam je da Marko Polo Sport.net privuče što više posjetitelja, ali i suradnika iz svih sportskih udruga ovog kraja.

 Stoga vas pozivamo da se ne ustručavate. – , šaljite nam vaše sportske rezultate sa natjecanja, novosti, priče iz sportskog života, obrazlažite javno probleme s kojima se u svom radu susrećete, začinite ako ste u mogućnosti iste fotografijama, video zapisima i komentarima  – biti će nam ih zadovoljstvo  objaviti, a time ćete najviše doprinijeti da se prvi sportski portal ovog područja održi i bude svakodnevno štivo sportaša, sportskih djelatnika i svih ljubitelja sporta ovog kraja . Nadamo se  i –  mrvicu više …!

Sportski pozdrav
Marko Polo Sport.net
Urednik
Nenad Kosović  

3 komentara za “MARKO POLO SPORT.net – sporstki portal otoka Korčule i Pelješca

  1. Ekipa, svaka čast.Ovo će biti od velike koristi sportašima zbog informiranosti, ali i zbog predstavljanja svojih aktivnosti i postignuća.Isto tako pohvale odabranom nazivu portala.Puno uspjeha vam želim.

  2. bozepomozi

    U ovo tmurno jutro,- baš je dobro započeti dan s ovako dobrim vijestima, koje u sebi nose toliko pozitivne energije.Pridružujem se dobrim željama i zaista se nadam da će portal opravdati očekivanja posjetitelja, i da će tako na najbolji način biti nagrađen trud autora.Sve čestitke, njima, a poimenice gosp.Kosoviću na ovako lijepom i informativnom tekstu.