Obavijest Dječjeg vrtića Korčula

Dječji vrtić Korčula poziva roditelje koji planiraju korištenje usluga vrtića od 11. svibnja da se povratno jave do 7. svibnja 2020. godine, s ciljem planiranja učinkovite organizacije rada.

U skladu s preporukama Vlade RH i planu ublažavanja mjera uvedenih zbog suzbijanja pandemije koronavirusa potrebno je omogućiti djeci rane i predškolske dobi redovito pohađanje dječjih vrtića od 11. svibnja 2020. uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

S ciljem pridržavanja propisanih mjera od strane HZJZ-a i Stožera civilne zaštite vrtić mogu pohađati djeca oba zaposlena roditelja koji nemaju drugu mogućnost zbrinjavanja svoje djece, odnosno roditelja koji su obvezni biti na radnom mjestu.

Dječji vrtić Korčula poziva roditelje koji planiraju korištenje usluga vrtića od 11. svibnja 2020. godine da se povratno jave do 7. svibnja 2020. godine (četvrtak) na mail: [email protected] ili broj mobitela 099 545 92 76, s ciljem planiranja učinkovite organizacije rada.

Roditelji čija djeca će pohađati vrtić od 11. svibnja 2020. godine obvezni  su ispuniti upitnik koji se nalazi na web stranici vrtića (www.djecjivrtickorcula.com) i poslati ga na mail: [email protected]

https://bit.ly/3ffZ0Uh