Obavijest o raspisivanju 2. IPARD natječaja za Mjeru 302

Obaviještavamo sve zainteresirane da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila drugi IPARD natječaj za Mjeru 302 „Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti“. Rok za podnošenje prijave je do 31. listopada 2011. godine.

Na natječaj se mogu prijaviti: fizičke i pravne osobe, u rangu mikropoduzeća, u sustavu PDV-a sukladno Prilogu III. Pravilnika, 100% u privatnom ili do 25% u državnom vlasništvu, odnosno u vlasništvu jedinica lokalne i/ili regionalne (područne) samouprave ili Grada Zagreba koje udovoljavaju uvjetima propisanim Pravilnikom.

Maksimalna ukupna vrijednost prihvatljivih ulaganja po projektu je 150.000 EUR, osim za ulaganja u obnovljive izvore energije gdje je ograničeno na 675.000 EUR.

Javni natječaj  objavljen je u Narodnim novinama broj  103/2011., a dostupan je i na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (www.mps.hr) te na web stranici Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr) – u rubrici NATJEČAJI, gdje se nalazi i Vodič za korisnike te potrebni obrasci.

Rok za podnošenje prijave je do 31. listopada 2011.