Obavijest studentima koji putuju na relaciji Korčula-Zagreb-Korčula

Obavještavamo redovite studente s područja Grada Korčule koji su se prijavili na Javni poziv za sufinanciranje troškova javnog prijevoza autobusom učenika i studenata u školskoj/akademskoj 2021./2022. godini, a koji putuju na relaciji Korčula-Zagreb-Korčula da mogu koristiti prijevoz prijevoznicima:

– Autotrans d.d.
i
– Promet Makarska d.o.o.,

na način da je moguće iskoristiti sveukupno (moguće je kombiniranje prijevoznika), do 5 povratnih karata, odnosno 10 vožnji u jednom pravcu, do 31. prosinca 2022. godine.

Posebno napominjemo da je moguće koristiti isključivo povratne karte za prijevoz Promet Makarskom d.o.o. koje je moguće preuzeti isključivo na autobusnom kolodvoru u Splitu uz obvezno predočenje studentske iskaznice ili osobne iskaznice, te je potrebno da pojedini student vodi računa o istome.

Pozivom na broj telefona 606 327 777 od prijevoznika Promet Makarska d.o.o. studenti mogu rezervirati kartu te je predignuti u Splitu prije samog polaska

Isto tako, studenti su obvezni prilikom korištenja povratne putne karte pokazati vozaču autobusa prijevoznika „Promet Makarska“ studentsku iskaznicu ili osobnu iskaznicu.

Trošak rezervacije i kolodvorske usluge plaća student na autobusnom kolodvoru na kojem je pružena usluga.

U slučaju poteškoća prilikom preuzimanja karata za prijevoznika „Promet Makarska d.o.o.“, studenti se mogu obratiti kontakt osobi: Mate Jujnović, mob. 0916121011.

Kao i do sada, korištenje prijevoza prijevoznikom „Autotrans d.d.“ je moguće uz korištenje čip kartice koja je napunjena na 10 vožnji u jednom pravcu.

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Korčule vodi evidenciju o korištenju prijevoza studenata, kod oba prijevoznika.

Slijedom navedenoga, svaki pojedini student odabire kojim će se prijevoznikom koristiti i u kojem obimu (moguće je kombiniranje prijevoznika), ali vodeći računa da je moguće sveukupno iskoristiti do 5 povratnih karata, odnosno do 10 vožnji u jednom pravcu.