Online edukacija „(O)PG – kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”

Radionicu koja će se održati 26.4.2024. s početkom u 9:00 sati organizira Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Imate OPG, ali još niste sigurni koje su vaše obveze i davanja? Želite pokrenuti OPG, a ne znate koji su koraci osnivanja, uvjeti za prodaju proizvoda? Ne znate koji su uvjeti za obavljanje ugostiteljskih i turističkih usluga na OPG-u? Želite znati više o mogućnostima financiranja?

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu online edukaciju na temu „(O)PG – kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”.

Termin održavanja: 26.04.2024. s početkom u 9:00 sati
Predviđeno trajanje edukacije: 4 sata

Radionicu će voditi Valentina Hažić, poslovna savjetnica s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju poljoprivrednih proizvođača. Po struci je magistar agronomije, sveučilišni specijalist poslovne ekonomije te doktorand na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Vlasnica je obrta Agrotina i članica OPG-a Hažić koje se bavi proizvodnjom i preradom jabuka i grožđa, pružanjem turističko-ugostiteljskih usluga i usluge smještaja. Bavi se razvojem svog OPG-a u smislu planiranja razvojnih investicija i pripremanja projekata za financiranje iz EU fondova.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:
– poveznice: https://forms.gle/5BwigikdJiABCnC8A
– maila: [email protected]
– telefona: 020/418-401

Prijavite se već danas i budite korak bliže korisnim informacijama koje će vam pomoći u uspješnom vođenju vašeg OPG-a.