OTOCI PREDVODNICI ČISTE ENERGIJE – Prijavi se za webinar ”Energetski triatlon”

U okviru projekta Otoci predvodnici čiste energije kojeg provodi Pokret otoka a na kojem je Grad Korčula jedan od partnera održat će se webinar na temu ”Energetski triatlon” u utorak, 25. listopada u 18.00 h. Webinar će voditi Maja Pokrovac, direktorica gospodarskog udruženja Obnovljivi izvori energije Hrvatske i jedna od najutjecajnijih osoba u svijetu obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj i regiji.

U okviru projekta Otoci predvodnici čiste energije kojeg provodi Pokret otoka, a na kojem je Grad Korčula jedan od partnera održat će se webinar na temu ”Energetski triatlon” u utorak, 25. listopada u 18.00 h. Webinar će voditi Maja Pokrovac, direktorica gospodarskog udruženja Obnovljivi izvori energije Hrvatske i jedna od najutjecajnijih osoba u svijetu obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj i regiji.

Gospodarsko udruženje Obnovljivi izvori energije Hrvatske strateški je partner Pokreta Otoka. Webinar će se održati putem ZOOM platforme, a sudionici će tijekom trajanja webinara moći postavljati pitanja na koja će im predavačica odgovoriti po završetku predavanja.

Prijavi se na webinar ovdje.

Sve dosadašnje webinare i otočne dijaloge možete pronaći na youtube kanalu – LINK

U ovoj godini obrađene su teme sunčanih elektrana i građana, e-mobilnosti i financiranja energetske tranzicije. Teme su uvijek aktualne, a s aktivnostima se nastavlja i sljedeću godinu.