Poduzetnički impuls za 2014. godinu

Pozivamo vas na predstavljanje programa bespovratnih poticaja iz ''Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu'' koji će se održati u Centru za kulturu u Korčuli u ponedjeljak 10.03. u 11:00 sati.
Pozivamo vas na predstavljanje programa bespovratnih poticaja iz ”Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu” koji će se održati u Centru za kulturu u Korčuli u ponedjeljak 10.03. u 11:00 sati.
Programi će se predstaviti u suradnji s Centrom za poduzetništvo DNŽ.  Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak, zbog ograničenosti kapaciteta, potvrdite Centru za poduzetništvo DNŽ, najkasnije do 28. veljače, na mail: [email protected] ili telefon 418-401 , uz naznaku na kojoj od prezentacija dete prisustvovati (Dubrovnik, Metković ili Korčula).
Za ovaj Program poticanja poduzetništva i obrta planiran je ukupni proračun od 1,26 milijardi, od čega je za dodjeljivanje bespovratnih potpora planirano 413,8 milijuna kuna. Naime, Poduzetnički impuls 2014. sadrži mjere poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva za koje se koriste sredstva državnog proračuna te strukturnih fondova Europske unije, koji su Hrvatskoj postali dostupni članstvom u EU.

Tekst poziva možete pogledati ovdje.