Poziv na prezentaciju ARTIGANCREDITA

Prezentacija rada talijanskog konzorcija ARTIGANCREDITO iz Toscane održata će se u utorak, 27. travnja 2010. u 11:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Korčule

Pozivamo Vas na prezentaciju gospodina Gianni Faralli – eksperta konzorcija ARTIGANCREDITO iz Toscane, Italija, koji je zadužen za lokalni razvoj i suradnju među lokalnim institucijama, bankama i malim poduzetnicima, koja će se održati 27. travnja (utorak) 2010. u 11:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Korčule.

Održavanje prezentacije ima za cilj sticanje uvida u talijanska iskustva koji se bave kreditiranjem poduzetnika. Prezentirat će rad konzorcija ARTIGANCREDITO, neprofitnog poslovnog subjekta Regije Toscana, koji povezuje Regiju, poduzetnike i poslovne banke, te posjeduje i razvija metodologiju lokalnog razvoja, a sve u cilju razvoja malog i srednjeg poduzetništva.

Konzorcij ARTIGANCREDITO je jedan od najvećih subjekata u sferi mikrokreditiranja u Italiji, te vjerujemo da će izlaganje pobuditi interes naših institucija, poduzetnika i banaka, jer ovakav vid kreditiranja i poticanja lokalnog razvoja nam predstoji u bližoj budućnosti.