Poziv na prijave za 18. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

Pozivamo sve male vokalne sastave za selekciju i nastup na 18. SUSRETU HRVATSKIH MALIH VOKALNIH SASTAVA.

18. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava godišnja je smotra najvrjednijih ostvarenja amaterskog pjevanja u Republici Hrvatskoj i pjevačkih udruga Hrvata izvan RH, koja pomaže u razvijanju i njegovanju tradicionalnog oblika pjevanja u manjem sastavu, razvijanju kritičkog odnosa prema glazbenim vrijednostima, stimuliranju glazbenog stvaralaštva i amaterskog rada, socijalnoj koheziji sudionika i razvoju publike.

18. SUSRET MALIH VOKALNIH SASTAVA, ukoliko to dopusti epidemiološka situacija i propisane mjere, bit će održan u Koprivnici 27.-28.11.2021.

PROGRAM:
U programu nastupaju mali vokalni sastavi u kategorijama SLOBODNIH STILOVA I ŽANROVA, IZVORNE PUČKE GLAZBE I FOLKLORNIH MALIH VOKALNIH SASTAVA I KOMORNIH ZBOROVA. Sastavi prijavljuju program prema Pravilima 18. Susreta. Vokalni sastavi u KATEGORIJI KLASIČNE GLAZBE nastupaju u okviru i prema pravilima 54. Susreta hrvatskih pjevačkih zborova.

SELEKCIJA:
Mali vokalni sastavi svih kategorija prijavljuju se i selektiraju za nastup na Susretima HSK putem video snimaka ili županijskih smotri (ukoliko budu održane) zaključno s 3. 10. 2021.

Dodatne informacije o aktualnim odlukama Stožera civilne zaštite RH vezanima uz probe i izvedbe kulturno-umjetničkih udruga pronađite na web stranicama OVDJE.