Poziv na radionicu – Priprema projekata za natječaj “Umjetnost i kultura online” 1.- 3.6.2020. u Korčuli

Dubrovačko-neretvanska županija provodi radionicu za natječaj „Umjetnost i kultura online“. Trodnevna radionica će se održati od 1. do 3. lipnja 2020. godine u prostorijama Grada Korčule (Trg Antuna i Stjepana Radića 1, Gradska vijećnica) s početkom u 9 sati.

Glavni ciljevi radionice, koja se provodi u sklopu EU projekta OPERA II – „Razvoj i promocija partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije“, su upoznavanje polaznika, predstavnike potencijalnih prijavitelja, s natječajem „Umjetnost i kultura online“ i razvoj konkretnih projektnih prijedloga uz stručno vodstvo. Stoga, molimo sve polaznike da ponesu sa sobom prijenosno računalo kako bi mogli vježbe raditi direktno u prijavnom obrascu.

Natječaj „Umjetnost i kultura online“ usmjeren je na povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 i starijih od 54 godine sudjelovanjem u kulturnim i umjetničkim aktivnostima putem interneta. Pozivom će se financirati aktivnosti pripreme i provedbe online participativnih umjetničkih i kulturnih aktivnosti usmjerenih na socijalno uključivanje pripadnika ciljanih skupina. Vrijednost financiranja po projektu je od 100.000 do 500.000 kuna.

Prihvatljivi prijavitelji:

– organizacija civilnog društva (umjetnička organizacija, udruga koja djeluje u području kulture i umjetnosti).

Prihvatljivi partneri:

– organizacija civilnog društva (umjetnička organizacija, udruga),
– javna ustanova u kulturi,
– jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave.

Dokumentacija za natječaj se nalazi na https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/umjetnost-i-kultura-online/

Kako bi poštovali uvjete socijalne distance i držali se ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, mjesta na radionici su ograničena. Molimo Vas da prijave pošaljete na e-mail: [email protected] (ime i prezime sudionika, institucija, kontakt email i kontakt telefon) najkasnije do srijede 27. svibnja 2020.

Dnevni red ESF radionica u Korčuli

 

Komentiraj