Poziv na radionicu “Upravljanje projektnim ciklusom”

Pozivamo Vas na radionicu "Upravljanje projektnim ciklusom" - PCM koju organizira Zajedničko tehničko tajništvo IPA Prekograničnog programa Hrvatska - Crna Gora, koja će se održati u Dubrovniku, u prostorijama regionalne razvojne agencije DUNEA (Branitelja Dubrovnika 41), 14. i 15. rujna 2010. godine.

 

Radionicu koja će trajati dva dana od 10:00 do 15:30 sati, vodit će certificirani trener za prekogranične programe gđa. Andrea Novaković.

Na radionici će biti predstavljeni isključivo opći principi izrade projektnih prijedloga. Stoga Vas molimo da zbog ograničenog broja mogućih sudionika prijavite samo jednog člana vaše institucije/udruge. Iz istog razloga molimo da u prijavnom formularu odgovorite na pitanje da li je netko iz vaše institucije pohađao slične tečajeve i radionice.

U slučaju prijave maksimalnog broj sudionika, ostali će biti obaviješteni o tome da prijave više nisu moguće. U slučaju nemogućnosti prisustvovanja radionici moći ćete na zahtjev dobiti sve materijale koji će biti korišteni.

Troškove eventualnog smještaja i prijevoza sudionici snose sami.

Molimo Vas da potvrdite sudjelovanje Vaše organizacije/institucije na način da nam pošaljete popunjeni prijavni obrazac putem e-maila, na adresu [email protected]  najkasnije do petka, 10. rujna 2010. godine.

Za dodate informacije kontaktirajte na broj +385 20 638 456, Danijela Đurić.

Relevantna dokumenta preuzmite ovdje.

  1. Pozivno pismo
  2. Program radionice
  3. Prijavni formular

Komentiraj