Prijava komunalnog nereda – Račišće, Košara

Naš sugrađanin iz Račišća obraća se komunalnom redarstvu Grada sa zahtjevom za hitnu intervenciju na odlagalištu otpada Košara u mjestu Račišće.

Situacija na navedenom odlagalištu iz dana u dan je sve gora , što se može vidjeti i iz priloženih fotografija (slikanih danas popodne, subota – 13.03.2010.).

U prijavi je dalje navedeno kako je prije točno mjesec dana prvi put komunalni redar pismeno upozoren na nered na istom mjestu, ali ni uz obećanu pomoć člana MO Račišće ništa nije riješeno.

Štoviše, i danas se na predmetnom odlagalištu nalazi hrpa starih raspadajućih stvari, šuta, bijele tehnike i sl. Gotovo svakodnevno nadopunjuje se novim količinama krutog otpada, ali i “običnog” smeća koje neodgovorni pojedinci ne ubacuju u kontejnere. Kontejneri prazni – a otpad i smeće oko njih!?!

Na kraju, sugrađanin ponovo poziva odgovorne da poduzmu sve mjere da se ova neodrživa situacija što prije sanira i u budućnosti ne ponavlja.

Fotografije snimljene danas na Košari

Jedan komentar za “Prijava komunalnog nereda – Račišće, Košara

 1. Franc Stenek

  Poštovani,

  Zahvaljujem na prijavama komunalnog nereda na odlagalištu Košara u Račišću.

  U ponedjeljak prije podne komunalni redar će Vas izvijestiti o mjerama koje je poduzeo da se pronađu i kazne počinetelji i sanira odlagalište.

  Srdačan pozdrav,
  Franc Stenek, zamj. gradonačelnika

Komentiraj