Postavljene su informativne ploče o flori na području otoka Korčule

Postavljene su informativne ploče o flori na području otoka Korčule u području park-šume Hober, na predjelu Forteca i Pavja Luka te u mjestu Žrnovo.

U okviru projekta Očuvanje i održivo korištenje biološke raznolikosti na dalmatinskoj obali (Conservation and Sustainable Use of Biodiversity in the Dalmatian Coast through Greening Coastal Development – COAST)  u suradnji s Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednotima na području Dubrovačko-neretvanske županije postavljene su informativne ploče o flori na području otoka Korčule u području park-šume Hober, na predjelu Forteca i Pavja Luka te u mjestu Žrnovo.

U ime Turističke zajednice Grada Korčule se zahvaljujem nositelju projekta Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Dubrovačko-neretvanske županije. Tabele su postavljene u suradnji s TZ Grada Korčule na navedene lokacije. Iznimno je velik interes posjetitelja Grada Korčule za tematskim stazama i sigurni smo da će informativne tabele pružiti dostatne informacije tijekom šetnji u prirodi. Sve turističke zajednice otoka Korčule su  uključene u ovaj projekt a brošura koja je sastavni dio ovog projekta će se dijeliti zainteresiranim osobama u svim uredima turističkih zajednica otoka Korčule. – zaključila je direktorica Turisticke zajednice Korčule.