POZIV MLADIMA GRADA KORČULE

Europski dom Dubrovnik u suradnji s DNŽ i Gradom Korčulom organizira poludnevnu radionicu koja ima za cilj potaknuti sudjelovanje mladih u lokalnoj zajednici i dijalog s osobama odgovornima za politiku prema mladima. Radionica će se održati u četvrtak, 17. svibnja 2012. godine u Gradskoj vijećnici s početkom u 10,00 sati.

…..

REPUBLIKA HRVATSKA
DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
GRAD KORČULA
Gradsko vijeće

KLASA: 230-01/12-01/01
URBROJ: 2138/01-01-12-32
Korčula, 8. svibnja 2012.

Predmet: POZIV MLADIMA GRADA KORČULE

Poštovani mladi Grada Korčule!

Europski dom Dubrovnik u suradnji s Dubrovačko-neretvenskom županijom i zainteresiranim Gradovima i Općinama organizira poludnevne radionice putem kojih želi mlade iz određenih sredina potaknuti na veće sudjelovanje u lokalnoj zajednici i dijalog s osobama odgovornima za politiku prema mladima u njihovoj sredini.

Stoga pozivamo sve članove Savjeta mladih i ostale zainteresirane srednjoškolce, studente, zaposlene i nezaposlene mlade u Gradu Korčuli, bez obzira jesu li članovi udruga ili ne, da se uključe u radionicu, razmjene iskustva djelovanja savjeta mladih u različitim djelovima Hrvatske i svojim prijedlozima pridonesu većoj kvaliteti života mladih u našem Gradu i županiji. U mogućnosti smo srednjoškolcima dati ispričnice.

Radionica će se održati u četvrtak, 17. svibnja 2012. godine
u Gradskoj vijećnici
s početkom u 10,00 sati.

Molimo da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite na telefon 711-184, 711-143 ili na mail: [email protected] do utorka, 15. svibnja 2012. godine


PREDSJEDNIK
GRADSKOG VIJEĆA
Lovro Krstulović, dr. med. dent.v.r.

Dostaviti:
1. Savjet mladih Grada Korčule
2. Vjećnici Grada Korčule
3. Srednja škola Petra Šegedina Korčula
4. Osnovne škole s područja Grada Korčule