Treću godinu zaredom: Dubrovnik FestiWine

Vinski festival 'Dubrovnik FestiWine' održat će se u periodu 25. 04. – 01.05. 2016. godine u Dubrovniku, u organizaciji Dubrovačko neretvanske županije i regionalne razvojne agencije DUNEA, te produkciji Dubrovnik PartneR agencije.

U sklopu ovogodišnjeg Dubrovnik FestiWinea, posjetitelji će imati priliku degustirati vrhunska vina priznatih vinara, družiti se s vinarima, sudjelovati na vinskim radionicama s priznatim enolozima i sommelierima, te kušati domaće delicije dubrovačkih restorana sljubljene s najboljm vinima našeg kraja.

Središnjoj izložbi vina koju s nestrpljenjem očekuju brojni vinoljupci, a koja će se ove godine održati u novoobnovljenom povijesnom kompleksu Lazareta, prethodit će brojna zanimljiva događanja i bogati popratni program: ‘Dubrovnik FestiWine Trophy’ panelno ocjenjivanje vina, ‘FestiWine Gala’ s priznatim chefovima i vinarima, razne degustacije, radionice i zanimljiva druženja.

Podsjećamo zainteresirane korčulanske poduzetnike da Grad Korčula, putem projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“čija vrijednost iznosi 296.961,00 HRK, te je u 100%-tnom iznosu financiran iz Europskog socijalnog fonda, osigurava potporu do 60% troškova predstavljanja poduzetnika na sajmovima odnosno do iznosa 6.000,00 HRK.