Javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Korčule

Grad Korčula sukladno strukturnim pravilima ONP-a, s danom 23.08.2017. pokreće postupak javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Korčule.

Grad Korčula je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Korčule, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Korčula, Općina Blato, Općina Janjina, Općina Lastovo, Općina Lumbarda, Općina Mljet, Općina Orebić, Općina Smokvica, Općina Ston, Općina Trpanj i Općina Vela Luka. Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije. Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, nositelj projekta s danom 23.08.2017. pokreće postupak javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Korčule. Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 22.09.2017. putem elektroničke pošte, na adresu: [email protected].

Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama:

1. Obavijest o pokretanju javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa

2. Nacrt PRŠI

3. Prilog 3 nacrta PRŠI

4. Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi

5. Izvješće o provedenom postupku javne rasprave – Korčula