PROJEKT KORČULANSKA BAŠTINA – “Zaboravljeni stari predmeti”

Pridružite nam se u srijedu, 27. svibnja na svečanoj dodjeli nagrada i priznanja u kino sali Doma kulture u Korčuli s početkom u 19:00.

Podsjećamo Vas na projekt “Korčulanska baština” nastao u suradnji korčulanske Gradske knjižnice Ivan Vidali i TZ Grada Korčule i TZ Općine Lumbarda. Već treću godinu organizatori raspisuju natječaj s odabranom zavičajnom temom za učenike osnovnih škola. Natječaj iz 2012. g. raspisan je pod nazivom PRIČE NAŠIH STRAIH, a natječaj za 2013. nadahnuće je pronašao u temi FOLKLOR NAŠEG ZAVIČAJA.

Tema natječaja za 2014. godinu je ZABORAVLJENI STARI PREDMETI. Zbog velikog broja i kvalitete prijavljenih učeničkih radova, stručna povjerenstva za odabir radova imala su težak zadatak. Zadovoljstvo nam je da i ove godine imamo priliku uručiti nagrade i priznanja velikom broju učenika čiji su literarni i likovni radovi od strane povjerenstva odabrani kao najbolji i kao takvi tiskani u katalogu. Također čestitamo i njihovim mentorima na uspješno obavljenom zadatku. Projekt “Korčulanska baština” dokaz je kako se u radu s mladima kroz školske i izvanškolske aktivnosti mogu postići vrhunski rezultati. Pridružite nam se u srijedu, 27. svibnja na svečanoj dodjeli nagrada i priznanja u kino sali Doma kulture u Korčuli s početkom u 19:00.