Korčulanski osnovci pobjednici natjecanja Sigurno u prometu

I ove godine već tradicionalno korčulanska osnovna škola bila domaćin prometno-edukativne akcije Sigurno u prometu. U konkurenciji sedam sudionika naša škola je postigla izvanredne rezultate

Ovogodišnje Županijsko natjecanje značajno je po većem broju sudionika. Bilo je ukupno prijavljeno osam ekipa, s tim da je Osnovna škola Lapad odustala.

Natjecali su se timovi i predstavnici osnovnih škola  Blato, Stjepana Radića Metković, Vladimira Nazora Ploče, Smokvica, Fra Ante Gnječa Staševica, Vela Luka i Petra Kanavelića Korčula.
Naša škola je zauzela prva i druga mjesta u kategorijama dječaka i djevojčica te prvo mjesto kao ekipa.

To je dosad najmasovniji odaziv u našoj županiji, pa je i uspjeh OŠ Petra Kanavelića još značajniji i vredniji.

Nakon što su natjecatelji riješili testove o poznavanju prometnih pravila i propisa koji su ocijenjeni od strane ispitivača HAK-a, pristupilo se vožnji na poligonu u školskoj dvorani. Zbrajanjem bodova testova i vožnje dobili smo rang listu u kategorijama: djevojčice, dječaci i ekipe, koju možete vidjeti u prilogu.

Dubrovačko-neretvansku županiju na Državnom natjecanju u Puli od 23. do 27. svibnja 2011. godine predstavljat će ekipa u sastavu:
Antonela Skokandić
, Andrea Brčić, Stjepan Lončar i Marino Sardelić, svi učenici naše škole, uz pratnju voditelja i mentora prof. Ivana Grbina.

Na kraju svim vozačima pozdrav „SPRETNO I SRETNO“!

/Ivan Grbin/

Komentiraj