ZAPOČELI RADOVI NA UREĐENJU PROLAZA TRI SULARA

17.10. su započeli radovi na uređenju Prolaza Tri sulara, a predviđeni završetak je prva polovica prosinca 2016. godine. Podsjetimo, Prolaz Tri sulara je jedna od prometnijih pješačkih ulica u užem centru grada Korčule sa značajnim brojem poslovnih prostora. Problem su česte poplave i izbijanje otpadnih …

17.10. su započeli radovi na uređenju Prolaza Tri sulara, a predviđeni završetak je prva polovica prosinca 2016. godine. Podsjetimo, Prolaz Tri sulara je jedna od prometnijih pješačkih ulica u užem centru grada Korčule sa značajnim brojem poslovnih prostora. Problem su česte poplave i izbijanje otpadnih voda.
Grad Korčula, u suradnji, s agencijom KORA prijavio je projekt  “Komunalna infrastruktura Prolaza Tri sulara” na natječaj Programa razvoja otoka 2016. Projekt uključuje obnovu vodoopskrbnog cjevovoda, fekalnog kolektora i sustava oborinske odvodnje te popločanje ulice i izgradnju rampe za invalide.
MRRFEU je odobrilo financiranje projekta u iznosu od 480.000,00 HRK, dok je ukupna procijenjena vrijednost projekta 826.764,95 HRK.